Shipping policy

Verzending

Alle flessen worden verpakt in een beschermende verpakking.

De pakketen passen niet in de brievenbus, dus je dient aanwezig te zijn om ze te ontvangen.

De verzendkosten worden aan kostprijs doorgerekend tijdens de afrekening.

Bij elke bestelling ontvang je een traceer code. Met deze traceercode kan je makkelijk je aflevering opvolgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging, verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending.

Indien zich dit toch zou voordoen kan u contact opnemen met de klanten services van de koerier.

Leveringstermijn

Wij verwerken onze bestellingen binnen 1 werkdag, indien de bestelling tussen vrijdagavond en zondag wordt gemaakt, wordt dit verwerkt op de volgende maandag.

Bij verzending zal je moet rekening houden met een levertermijn afhankelijk van je land na afhandeling van de bestelling.

Deze leveringstermijn is slechts indicatief, en Spirits By Design probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren, Spirits By Design kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan Spirits By Design het leveringsadres, Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend, In geval van niet-levering van de goederen (door een fout in onze stocktelling, of niet op voorraad zijn van onderdelen/materialen) worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.